Disclaimer

Posted on oktober 9, 2015

Disclaimer

"Goedkope zalen huren", verleent u hierbij toegang tot https://www.spdzhz.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door "Goedkope zalen huren"en derden zijn toevertrouwd . "Goedkope zalen huren"behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of delen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te moeten doen.

De data op "https://www.spdzhz.nl" is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van "Goedkope zalen huren".

Beperkte aansprakelijkheid

De op https://www.spdzhz.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van "Goedkope zalen huren".

In het bijzonder zijn alle prijzen op https://www.spdzhz.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf content plaatsen op https://www.spdzhz.nl. "Goedkope zalen huren" oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. "Goedkope zalen huren" zal klachten over gebruikersinhoud ernstig onderzoeken en waar nodig handelen . Neem hiervoor contact met ons op via het formulier .

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom zijn bij "Goedkope zalen huren" en haar bloggers (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld. Voor gebruik van content kun je contact met ons nemen .

Inkomsten

Soms raadt "Goedkope zalen huren" bepaalde producten en/of diensten aan. Het kan zijn dat "Goedkope zalen huren" hiervoor een compensatie krijgt.